Translation / Versiuni in alte limbi

English version

Cautam persoane care pot traduce si in alte limbi articolele si comunicatele de presa.

vineri, 10 aprilie 2009

Comunicat de presă al reprezentantilor comunitatii basarabenilor din Cluj-Napoca



Astăzi, la ora 19.00 va avea loc un protest organizat de comunitatea basarabenilor din Cluj-Napoca, în Piaţa Avram Iancu. În cadrul protestului se vor colecta semnături ale tuturor susţinătorilor revendicărilor cerute de studenţii basarabeni din România şi Republica Moldova.
Deasemnea, se vor colecta datele cetăţenilor RM care nu au participat la vot pe data de 5 aprilie. Se vor împărţi broşuri informative cu sumarele evenimentelor din România şi RM din ultimile zile.
Procesul verbal al evenimentelor din seara aceasta va fi anexat la o scrisoare de intenţie care va fi trimisă Ambasadei RM la Bucureşti, Preşedintelui României, Traiana Băsescu, Ministerului Afacerilor Externe, Primăriei Oraşului Chişinău şi Comisiei Europei. Dorim să aducem cât mai multă lume în Piaţa Avram Iancu, pentru a lua amploare activitatea noastră. Facem un apel la informarea activă a populaţiei. Astfel de activităţi se vor efectua în toate centrele universitare din ţară.
Romania nu poate şi nu trebuie să rămână indiferentă! Sute de tineri din marile centre universitare organizează acţiuni de protest pentru a fi solidari cu fraţii de peste Prut. Sute de tineri arată că le pasă şi că tăcerea nu e o soluţie.

Ieşi în stradă! Scrie o parte din istorie! Te asteptăm vineri, 10.04.2009, ora 19.00, în piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu